Onze drone diensten

Drones zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Steeds vaker worden ze ingezet voor verschillende doeleinden. Ze worden recreatief gebruikt, maar worden ook vaak professioneel ingezet.

De beelden op zich kunnen gebruikt worden voor inspecties, videoreportages, bewaking, noem maar op, maar de speciale technologieën en de krachtige software die de beelden verwerken, kunnen nog ongelooflijk veel bijkomende informatie opleveren.

Zo kunnen drones gebruikt worden om 3D-modellen te creëren, om volumes te meten, om warmtebeelden te maken en nog veel meer.

Het grote voordeel is dat drones altijd op afstand bediend worden en snel erg nauwkeurige informatie verzamelen, zo bespaart u vaak geld en werkt u ook sneller en veiliger.

Deskundig team

Ons deskundig team beschikt over alle nodige licenties, brevetten en expertise om u optimaal bij te staan bij het gebruik van drones, niet alleen voor de bediening, maar ook in het interpreteren en analyseren van de beelden en de gegevens die daaruit voortvloeien.

De beste technologieën

Onze drones kunnen worden uitgerust met tal van technologieën van zoals de beste camera’s, warmtesensoren, nauwkeurige positioneringssystemen, multispectrale camera’s …

De data die de drone verzamelt, worden daarna verwerkt en geanalyseerd door erg krachtige softwarepakketten. Die kunnen de beelden omtoveren in 3D-modellen en kunnen gedetailleerde rapporten opstellen.

We gebruiken enkel de allerbeste technologieën, zodat u er zeker van kunt zijn dat de gegevens die daaruit voortkomen nauwkeurig, volledig en betrouwbaar zijn. Met andere woorden, u kunt zich er met een gerust hart op baseren om de juiste de juiste beslissingen te nemen.